Ladbrokes Promo Code

Ladbrokes paardenrennen: aanbod & live streaming

2 oktober 2022
par Evi Schreus

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Ladbrokes paardenrennen is erg populair bij spelers die graag inzetten op Franse paardenraces. Deze bookmaker heeft een sterke reputatie voor het aanbieden van paardenrennen van topkwaliteit. Lees er meer over in deze review.

ladbrokes paardenrennen

Aanbod Ladbrokes paardenrennen

Bij Ladbrokes kun je vooral terecht als je houdt van de Franse paardenrennen. Je ziet meteen dat Ladbrokes hiervoor een aparte rubriek heeft voorzien op zijn website.

Onder de Franse paardenraces vind je de volgende rennen:

 • R1 Cagne-sur-mer
 • R2 Burdeaux-le-bouscat
 • R4 Pont-de-vivaux
 • R5 Son pardo

Deze Franse paardenraces beschikken over noteringen die in de loop van de wedstrijd kunnen oplopen. Naast de Franse paardenrennen kun je bij Ladbrokes ook inzetten op paardenrennen met vaste noteringen. Je vindt hier races uit onder meer Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, België en Nederland.

Ladbrokes Franse paardenrennen

Verschillende koersen

Als je voor het eerst gaat inzetten op paardenrennen lijkt het misschien allemaal een beetje ingewikkeld. Er zijn namelijk heel wat soorten koersen waarop je kan inzetten. De opties van Ladbrokes Franse paardenrennen zijn de volgende:

 • Quintet+: bij deze koers zet je in op de eerste vijf paarden die gaan aankomen over de eindmeet. De minimum inzet bedraagt € 2.
 • Quarté+: in dit geval duid je de eerste vier paarden aan die over de eindmeet zullen komen.
 • Tiercé: de eerste drie paarden over de aankomst worden aangeduid. Dit is één van de meest gekozen opties.

De volgorde van de paarden is hier niet van belang, maar wel welke paarden en het aantal paarden het eerst over de eindmeet zullen aankomen.

Ladbrokes paardenrennen live streaming

De live streaming van Ladbrokes biedt uitgebreide overzichten van Franse, Britse en Ierse paardenraces. Je kan hier een groot aantal paardenrennen van over de hele wereld bekijken.

Als je wilt weten of een bepaalde race beschikbaar is om te streamen, zoek je gewoon naar het kleine televisiesymbooltje in het vervolgkeuzemenu. Telkens wanneer je dit symbool naast een race ziet staan, betekent dit dat de race kan worden gestreamd op je desktop of je mobiele apparaat.

Ladbrokes paardenrennen live streaming

Als je een Ladbrokes paardenrennen live stream wilt bekijken, moet je natuurlijk eerst een geregistreerd lid zijn en aangemeld zijn op je account.

Ladbrokes paardenrennen voor mobiel

Naast inzetten op de desktop, kun je ook gebruik maken van de handige mobiele app van Ladbrokes. Hiermee krijg je toegang tot het volledige gokplatform van Ladbrokes paardenrennen, compleet met live streams, tips, handleidingen en resultaten. De app beschikt bovendien over een slimme functie waarmee je in een kwestie van slechts enkele seconden een weddenschap kan plaatsen.

De app is compatibel met toestellen van Android, Windows en iOS en is volledig gratis te downloaden via de respectievelijke online app stores. Het sportsbook van Ladbroks is ook toegankelijk via de mobiele versie van de website, maar je gaat dan merken dat je te maken krijgt met langere laadtijden en minder functies.

Ladbrokes betaalmethoden

Als je online wilt inzetten op de verschillende paardenrennen is het natuurlijk belangrijk dat je snel en gemakkelijk een inzet kan plaatsen. Dit kun je doen door geld te storten op je account. Bij Ladbrokes beschik je over de volgende betaalmethoden om een storting te doen:

 • PayPal, Neteller, Skrill
 • Bancontact
 • Visa, Mastercard
 • Paysafecard
 • Sofort banking

De minimum storting die je kan doen op je account bedraagt € 5 en het minimum bedrag dat je kan opnemen bedraagt € 10. Geldopnames dien je eerst aan te vragen via de klantenservice van Ladbrokes. Na de goedkeuring wordt het geld binnen enkele werkdagen overgeschreven op je bankrekening of overgemaakt via de e-wallet.

Ladbrokes betaalmethoden

Klantenservice

Is er nog iets niet duidelijk over Ladbrokes paardenrennen of heb je nog vragen over andere kwesties? Aarzel dan niet en neem gewoon contact op met de klantenservice van Ladbrokes. Je kan rechtstreeks in contact komen met een medewerker op de volgende manieren:

 • Live chat-functie via de website
 • Telefonisch op het gratis nummer: 08 004 96 59
 • Per e-mail naar help@ladbrokes.be

De klantenservice is elke dag bereikbaar tussen 8:00 en 23:00 en je kan er op rekenen dat je bij Ladbrokes op een vriendelijke en professionele manier wordt verder geholpen.

Hoe wedden op Ladbrokes paardenrennen: FAQ’s

Kun je een geplaatste weddenschap achteraf nog annuleren?

Ja, het is mogelijk om de weddenschap nog te annuleren als je dit doet binnen de 15 minuten na je bevestiging en ten laatste 5 minuten voor aanvang van de race.

Hoeveel moet je minimum inzetten bij Ladbrokes paardenrennen?

De minimale inzet komt op € 0,50, behalve als je inzet op Quintet+ dan bedraagt de minimum inzet € 2.

Is het mogelijk om meerdere weddenschappen in één keer te plaatsen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Je kunt op voorhand verschillende weddenschappen voorbereiden en allemaal te samen bevestigen via hetzelfde wedstrijdformulier.

Kan ik altijd live inzetten op mijn favoriete paardenraces? 

Live inzetten kan als je geregistreerd bent en minstens € 5 op je account hebt staan. Ook moet je er rekening mee houden dat de live stream enkel toegankelijk is voor spelers uit België.

Ladbrokes paardenrennen: onze mening

In deze Ladbrokes paardenrennen review kunnen we vaststellen dat deze bookmaker een service aanbiedt voor wedden op paardenraces voor de allerbesten in de branche. De live streaming is een groot pluspunt en het feit dat je ook gemakkelijk via je mobiele toestel kan inzetten maakt Ladbrokes een eersteklas aanbieder van paardenrennen.

Over de veiligheid hoef je je nooit zorgen te maken bij Ladbrokes en er zijn tal van handige betaalmethoden beschikbaar zodat je nooit moet wachten om te kunnen spelen.

 • Spelen op Ladbrokes

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp