Ladbrokes Promo Code

Ladbrokes sportweddenschappen: aanbod, odds, streaming en app

12 augustus 2022
par Evi Schreus

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Wil je gokken op Ladbrokes sportweddenschappen? Dan staan wij paraat om een eerlijke blik te werpen op deze operator. Op die manier kun jij er zeker van zijn dat je kan genieten van de beste kwaliteit en voordelen. 

In de tabel hieronder vind je onze scores van Ladbrokes sportweddenschappen:

Ladbrokes sportweddenschappenOnze scoreRegistreer je
Aanbod weddenschappen5/5
Odds4/5
Streaming/live wedden4/5
Mobiele app3,5/5
Betaalopties4/5
Klantenservice4/5
Totaal score:4/5

Aanbod weddenschappen – 5/5

Ladbrokes is een heel bekende bookmaker in België en dat is volledig terecht. Gebruikers die houden van sport kunnen hier gokken op een hele reeks verschillende sporten. Ladbrokes biedt sporten aan uit binnen- en buitenland en houdt rekening met alle soorten spelers wat betreft weddenschappen, functies en voordelen.

Voetbal is de meest populaire sport op de site van Ladbrokes. Je kunt hier inzetten op Belgisch voetbal uit de Eerste Klasse A, maar ook op tal van buitenlandse voetbalwedstrijden. Ladbrokes sportweddenschappen biedt voetbalwedstrijden aan uit alle uithoeken van de wereld. Denk maar aan Kroatië, Nederland, Portugal, Engeland, Frankrijk, Colombia, Mexico, Myanmar, Japan, Vietnam, de Verenigde Staten en nog veel meer.

Ladbrokes sportweddenschappen

Natuurlijk is het bij Ladbrokes niet enkel voetbal wat de klok slaat. Deze bookmaker biedt nog een heleboel andere sporten aan, zowel bekende sporten als minder bekende sporten. Zo kun je gokken op tennis, wielrennen, basketbal, darts, rugby, volleybal, ijshockey, cricket, golf, boksen enzovoort. Bovendien is er ook een aparte categorie voor Franse paardenrennen en dat zien we bij vele andere bookmakers niet terug.

Daarnaast vind je ook nog andere evenementen die niets met sport te maken hebben. Ladbrokes voorziet namelijk een aparte rubriek voor politiek en ontspanning.

Wat het aanbod van Ladbrokes sportweddenschappen betreft, kunnen we stellen dat er zeker mogelijkheden genoeg zijn. Op welke sport of wedstrijd je ook wilt gokken, in de uitgebreide lijst van deze bookmaker vind je hoogstwaarschijnlijk terug wat je zoekt.

Odds – 4/5

Als we de odds van Ladbrokes gaan vergelijken met de odds van andere bookmakers, zien we dat die heel dicht bij elkaar liggen. Net zoals bij de meeste andere operators geldt dat er hogere odds worden gegeven als je voor de start van een wedstrijd inzet en lagere odds als je een live weddenschap plaatst. Dit komt omdat je tijdens de wedstrijd meer kans maakt om een winnende weddenschap te plaatsen.

Wed je op een sterke ploeg die veel kans maakt om te winnen, dan zul je ook merken dat de odds wat lager liggen. Hoe gewaagder je gok, hoe meer je kan winnen is eigenlijk de regel en dat geldt voor vrijwel alle bookmakers.

Streaming/live wedden – 4/5

Via de Ladbrokes sportweddenschappen live streaming kun je online alle beschikbare live wedstrijden bekijken. Om gebruik te kunnen maken van de streaming van Ladbrokes moet je je eerst inschrijven via de website.

Gebruikers die een wedstrijd live willen bekijken, moeten vervolgens aan enkele voorwaarden voldoen. Ofwel moet je over een positief speelsaldo beschikken ofwel dien je in de laatste 24 uur een weddenschap geplaatst te hebben van minstens 0,50 euro.

Dit vinden wij heel redelijke voorwaarden. Eens je een geregistreerde gebruiker bent, kun je dus zonder beperkingen alle live wedstrijden bekijken.

Ladbrokes live streaming

Wil je live wedden? Dan kun je dit doen op vrijwel alle beschikbare sporten op de website. Via het live streaming platform van Ladbrokes kun je eenvoudig een weddenschap plaatsen tijdens de wedstrijd. Voor voetbal kun je bijvoorbeeld tot de 89ste minuut een weddenschap plaatsen.

Het streaming platform en de opties om live te wedden zijn zeer uitgebreid bij Ladbrokes. We geven Ladbrokes voor streaming en live wedden eveneens een hoge score.

Ladbrokes sportweddenschappen mobiele app – 3,5/5

Smartphone gebruikers die optimaal willen genieten van alles wat Ladbrokes te bieden heeft, kunnen de mobiele app downloaden. Dankzij de app kun je mobiel wedden op alle beschikbare sporten zowel vóór de wedstrijd als live. Naast tientallen sporten, kun je ook op andere evenementen gokken zoals tv-programma’s of politiek.

De Ladbrokes app heeft een overzichtelijke lay-out met alle nodige functies. Bovendien kun je vlot een storting overmaken op je account en genieten van alle voordelen die ook op de desktop-versie beschikbaar zijn.

Ladbrokes mobiele app

Zowel iOS- als Android gebruikers kunnen de Ladbrokes mobiele app downloaden. De app kan gebruikt worden op de iPad, iPhone en iPod Touch met versie 10.0 of nieuwer. Android toestellen dienen te beschikken over versie 5.0 of nieuwer.

De Ladbrokes mobiele app is niet zo ver gevorderd als de app van bijvoorbeeld Unibet, maar over het algemeen is het een heel degelijke app. Het sportaanbod is nog niet heel erg uitgebreid, maar de essentie is zeker wel aanwezig.

Betaalopties – 4/5

Vlot storten en geld opnemen is erg belangrijk voor een online speler. Vandaar dat we ook een grondige blik werpen op de betaalopties van Ladbrokes. Wil je een storting overmaken op je account, dan kun je bij deze bookmaker kiezen uit de volgende methoden:

  • Bancontact
  • PayPal, Neteller, Skrill
  • Hipay
  • Paysafecard
  • Sofort banking

Alle belangrijke betaalmethoden zijn aanwezig, wat het voor de speler erg eenvoudig maakt. De stortingen verschijnen bovendien binnen enkele minuten al op je spelersaccount zodat je onmiddellijk kan beginnen spelen.

Ladbrokes betaalopties

Voor een geldopname moet je eerst een aanvraag indienen. Na goedkeuring, zal je winst binnen enkele werkdagen worden overgemaakt op je bankrekening.

De betaalopties van Ladbrokes zijn talrijk en handig voor alle soorten spelers. Bovendien kun je ervan uitgaan dat je bij Ladbrokes in een strikt beveiligde omgeving stortingen kan doen.

Klantenservice – 4/5

Zijn er nog dingen niet duidelijk over Ladbrokes sportweddenschappen? Dan kun je de klantenservice van deze bookmaker contacteren. Je krijgt de keuze uit de volgende contactmogelijkheden:

  • Live chat-functie via de website
  • Telefonisch op het gratis nummer: 0800 496 59
  • Per e-mail naar: help@ladbrokes.be

Alvorens je de klantenservice contacteert, kun je een kijkje gaan nemen in de FAQ’s van Ladbrokes. Hier kun je op de meest gestelde vragen een uitgebreid antwoord terugvinden.

De Ladbrokes klantenservice geeft je doorgaans vrij snel een antwoord. Vooral als je gebruik maakt van de live chat-functie. Je merkt ook dat de medewerkers je altijd vriendelijk te woord staan. Voor deze rubriek kunnen we Ladbrokes dus ook een hoge score geven.

Ladbrokes klantenservice

Ladbrokes sportweddenschappen: onze mening

Zoals je al kon opmaken uit de hoge scores die we gegeven hebben, zijn wij uiterst tevreden over Ladbrokes sportweddenschappen. Deze bookmaker houdt met alle aspecten uitgebreid rekening.

Wij zijn vooral onder de indruk van het gigantische sportaanbod en de goede live streaming. Het feit dat je ten alle tijde vlot en veilig een storting kan doen op je account en met vragen snel in contact kunt komen met de klantenservice is eveneens een groot pluspunt.

Daarnaast is ook de Ladbrokes mobiele app een aanrader, al kan het aanbod hier wel nog wat meer uitgebreid worden. Over het algemeen is dit een prima bookmaker die we aan alle gebruikers kunnen aanraden.

Hieronder vind je alle plus- en minpunten nog eens in een praktisch overzicht:

Wat we goed vindenWat we minder goed vinden
Gigantisch veel sporten om op te weddenMinder groot aanbod op de mobiele app
Veilige en handige betaalmethoden
Een goede live streaming
  • Spelen op Ladbrokes

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp