Ladbrokes Promo Code

Live wedden Ladbrokes: streaming, weddenschappen en tips

11 augustus 2022
par admin

Commerciële inhoud | 18+

Wie wil live wedden Ladbrokes kan profiteren van heel wat functies. Hoe gaat het in zijn werk, wat is het aanbod en waarmee moet ik rekening houden? Hieronder geven we een overzicht van de mogelijkheden om weddenschappen te plaatsen en live streams te volgen bij deze bookmaker.

Hoe genieten van de live streams op Ladbrokes

Ladbrokes beschikt over een uitstekend live platform waarop je alle recente evenementen kan bekijken. Op die manier geniet je van alle live actie vanop je desktop of mobiele apparaat. Hieronder kom je te weten wat je moet doen om te kunnen genieten van het live platform van Ladbrokes.

Ladbrokes live sporten

Zo krijg je toegang tot het streaming aanbod

Wil je toegang krijgen tot de live streams van Ladbrokes? Dat kan via het Live Stream Center van Ladbrokes. Volg hiervoor dit stappenplan:

 1. Surf naar de website van Ladbrokes en log in op je account.
 2. Ga naar het sportoverzicht.
 3. Kies een wedstrijd waarnaast een icoon van een televisiescherm zichtbaar is.
 4. Plaats een weddenschap op het evenement (minimum 0,5 €).
 5. Krijg toegang tot de live stream.

Algemene voorwaarden

Om gebruik te maken van het Live Stream Center van Ladbrokes is het noodzakelijk om een weddenschap van minimaal 0.50 € te plaatsen op het evenement. Gratis weddenschappen komen niet in aanmerking voor de live streaming.

Alleen wie Belg is of woonachtig is in België, kan toegang krijgen tot de live uitzendingen. Daarnaast moet je minimaal 5 € op je rekening gestort hebben en voldoen aan de leeftijdsvoorwaarde (minimum 18 jaar zijn). Als je aan deze voorwaarden voldoet, kun je onbeperkt genieten van de live wedstrijden van Ladbrokes.

Compatibiliteit

Bij Ladbrokes kan je toegang krijgen tot de live streaming via de website. Die is beschikbaar in verschillende browsers. Daarnaast beschikt de bookmaker over een mobiele app, waarop je de evenementen ook rechtstreeks kunt volgen via je smartphone of tablet.

Live wedden Ladbrokes: beschikbare sporten en weddenschappen

Beschikbare sporten

Het aanbod aan live weddenschappen bij Ladbrokes is behoorlijk ruim. Er kan niet alleen op de populaire sporten zoals voetbal, tennis en basketbal ingezet worden. Je kunt ook wedden op minder bekende sporten zoals snooker of baseball.

Ladbrokes live stream

Soorten weddenschappen

De website biedt niet alleen de mogelijkheid om in te zetten op het eindresultaat. Er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zo kun je voorspellen wie een bepaald punt wint in een tenniswedstrijd of wie aan de rust zal leiden in een basketbalmatch.

Wat voetbal betreft, is er keuze zat. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende soorten weddenschappen:

 • het juiste resultaat
 • de winnaar aan de rust
 • het aantal doelpunten (meer/minder)
 • wie het volgende doelpunt zal scoren
 •  de winnaar (1X2)
 • dubbele kans

soorten weddenschappen Ladbrokes

Er zijn live statistieken beschikbaar om je te helpen bij het plaatsen van je weddenschap. Je kunt ook je geschiedenis raadplegen zodat je eventueel je vaardigheden wat kan aanscherpen.

Live wedden: onze tips

Live wedden Ladbrokes is niet voor iedereen weggelegd. Wie live weddenschappen wilt plaatsen, moet beschikken over stalen zenuwen. De emoties en de spanning kunnen namelijk hoog oplopen tijdens een wedstrijd. Vandaar dat het belangrijk is om het hoofd koel te houden. Hieronder vind je nog meer tips om je te helpen bij het live wedden.

Kies vooraf de wedstrijden waarop je wilt wedden

Wil je succes behalen met live weddenschappen? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Welk team is het best in vorm, welke spelers zijn eventueel onbeschikbaar voor de wedstrijd, welke belangen spelen er mee? Er zijn heel wat statistieken beschikbaar die je de nodige inzichten kunnen verschaffen.

Het is aan te raden om te kiezen voor sporten en competities die je goed kent. Heb je geen kaas gegeten van hockey? Dan is het moeilijk om wedstrijdsituaties correct in te schatten. Zorg ervoor dat je over voldoende informatie beschikt voordat je een weddenschap plaatst. Er zijn namelijk heel wat factoren die een invloed kunnen hebben op de wedstrijd. Denk maar aan spelers met blessures, het weer en de voorgaande prestaties van het team.

tips live wedden

Blijf alert tijdens de live wedstrijd

Het kan gebeuren dat je bepaalde gebeurtenissen in een wedstrijd kunt zien aankomen. “Er hangt een doelpunt in de lucht”, wordt bijvoorbeeld wel eens gezegd. Als je live wilt wedden, is het aan te raden om altijd aandachtig te blijven tijdens de wedstrijd. Zo kun je perfect inspelen op de gebeurtenissen en het wedstrijdverloop analyseren.

Bepaal een maximum budget

Altijd een gouden raad als je beslist om een gokje te wagen: bepaal je maximumbudget en overschrijd dit niet. Jaag geen verliezen na en zet enkel het geld in dat je vooraf hebt vastgelegd. Op die manier kun je financiële teleurstellingen vermijden.

Maak gebruik van de verschillende opties

Bij live wedden Ladbrokes kun je niet alleen inzetten op het eindresultaat. Er zijn vaak heel wat andere opties beschikbaar. Zo kun je voorspellen wie het volgende punt pakt in een tenniswedstrijd of hoeveel doelpunten er in totaal zullen gescoord worden. Profiteer van alle mogelijkheden die je voorhanden hebt. Op die manier kun je wel eens onverwacht succes boeken.

Problemen met live wedden Ladbrokes? Contacteer de klantendienst

Heb je vragen of problemen met het plaatsen van live weddenschappen? Dan kun je tussen 08:00 uur en middernacht terecht bij de klantenservice van Ladbrokes. Via de live chat word je erg snel geholpen. Er zijn immers bijna altijd medewerkers beschikbaar. Het is een gratis optie die altijd toegankelijk is, zelfs als je niet aangemeld bent.

Ladbrokes klantenservice

Je kunt de klantenservice contacteren op verschillende manieren:

 • Via e-mail: help@ladbrokes.be
 • Telefonisch: 0800 49 659
 • Live chat

Bovendien kun je op de website van Ladbrokes ook al heel wat informatie terugvinden. Als je gaat kijken bij ‘FAQ’ vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. De kans is groot dat je hier het antwoord op je vraag al kan terugvinden. Het is dus niet altijd nodig om meteen de klantenservice te contacteren.

 • Spelen op Ladbrokes

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp